5x de leukste kerstcadeaus voor je moeder

5x de leukste kerstcadeaus voor je moeder

 

Ben jij dit jaar compleet inspiratieloos en heb je geen idee wat je je moeder moet geven voor de kerst? No worries, we got you! Wij hebben de 5 leukste cadeaus voor je moeder op een rijtje gezet. Voor ieder budget is er altijd wel iets leuks te vinden! Het enige wat jij moet doen is een keuze maken en natuurlijk op tijd bestellen ;) 

 

1. Ketting Met Zirkonia 

Houdt jouw moeder ook enorm van sieraden en geef je niets liever dan dat? Dan is deze ketting het perfecte cadeau. Deze ketting is een prachtig pronkstuk een een aanwinst in je moeder haar sieradencollectie. De ketting is tijdloos en elegant en in 4 verschillende designs en kleuren. 

SHOP

 

2. De Charlotte Tilbury Adventskalender €200

Wil jij dit jaar eens flink uitpakken met je kerstcadeau en all the way gaan? Ga dan voor de adventskalender van Charlotte Tilbury. In de adventskalender zitten maarliefst 12 prachtige luxe producten van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee leg jij je moeder gegarandeerd in de watten. 

SHOP

3. Fotokalender van Albelli €16,99

Iets persoonlijks geven dit jaar? Met deze fotokalender tover je gegarandeerd een lach op je moeders gezicht. Verzamel al je favoriete foto momenten van het afgelopen jaar en bundel ze in 1 kalender. En mocht je er nou zelf ook een willen, bij Albelli shop je met stapelkorting. Hoe meer kalenders, hoe voordeliger ;)

SHOP

 

4. Rosefield Horloge Set €139

Kan je niet kiezen tussen die ene horloge en die armband? Ga dan voor allebei. Rosefield heeft meerdere luxe giftsets samengesteld met de perfecte combinatie van een horloge en een armband. Voor welke ga jij?

SHOP

 

5. Geurkaars van Rituals €37,90

Gun jij je moeder ook af en toe wat me-time? Dan is deze kaars een perfect cadeau. Door de intens warme vanille geur komt er een instant geluksgevoel bij je moeder vrij. Dat gun je toch iedere moeder? 

SHOP

 

 

Terug naar blog