• ACHTERAF BETALEN MET KLARNA
  • BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN VERZONDEN
  • LAGE VERZENDKOSTEN VANAF €3.99
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50

Bijoux MC x Floor Delver

Gepubliceerd op 6 april 2021 om 14:27

Trots zijn wij om voor het eerst samen een collectie uit te brengen. Floor  is een inspirerende vrouw voor veel jonge meiden en maakt content op het gebied van mental health, beauty & fashion. Daarnaast volgt ze momenteel de opleiding Creative Business op de Hogeschool van Saxion. Ze is veel actief op social media kanalen als Instagram & Youtube. "Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby, haha.Wekelijks komen er videos' op haar kanaal waarbij ze een kijkje geeft in haar leven. 

 

Floor heeft een angststoornis ontwikkeld en is zich de laatste jaren gaan focussen op mental health. Het symbool waar ze vanaf het begin al kracht uit haalt is de vlinder:

"De vlinder betekent voor mij heel veel. Ik ben uit mijn schulpje gekropen en heb door mijn angststoornis heel erg veel geleerd op het gebied van zelfontwikkeling. Door het gehele proces heb ik hoop gekregen op de toekomst en vladder ik krachtig rond. Deze verandering van rups tot een vlinder projecteer ik op mijzelf. Vandaar dat de vlinder mijn symbool is geworden., die ik overigens ook getatoeëerd heb op mijn enkel. BECOME THE CHANGE"

 

Omdat de vlinder veel voor haar betekent, is ervoor gekozen om dit terug te laten komen in deze collectie. Daarnaast houdt Floor ook van statement sieraden. Daarom hebben we naast de fijne vlinder sieraden ook een aantal schakelsieraden toegevoegd. "Het combineren van verschillende stijlen vind ik het allerleukste". Bovendien zijn alle sieraden gemaakt van hoge kwaliteit. Het materiaal is roestvrijstaal, de naam zegt het al: het zal niet roesten. De sieraden kunnen daardoor goed tegen water en blijven heel lang mooi. Pas wel op met chemische stoffen als chloor, hier kunnen de sieraden niet zo goed tegen.

 

Benieuwd naar de collectie? Je vindt alle sieraden op deze pagina.

 

 

 
 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.