Het verhaal achter Bijoux MC

In 2019 is Bijoux MC ontstaan vanuit een passie voor sieraden en accessoires. Claudia kon destijds niet vinden wat ze zocht: sieraden voor een betaalbare prijs, die allergie vrij zijn, niet verkleuren én luxe uitstralen. Ze besloot haar eigen merk te starten en Bijoux MC was geboren.

Tijdens haar studie tot Verpleegkundige is Claudia begonnen met het maken van oorbellen en kettingen. Ze maakte zelf foto's met haar telefoon, opende een Instagram account en verkocht haar mooiste pareltjes aan vrienden en familie. Al snel bleek dat niet alleen vrienden en familie haar sieraden mooi vonden. Haar volgende stap was een website en binnen no-time groeide ze uit tot een ware aanwinst in de sieradenbranche. "Inmiddels heb ik super toffe samenwerkingen met influencers mogen doen, meerdere prachtige collecties gelanceerd en sta ik regelmatig op toffe events, markten en fairs."

Iedere collectie heeft een thema en wordt met veel zorg samengesteld. "Wat ik belangrijk vind zijn sieraden die op zichzelf uniek zijn, maar ook perfect te combineren met de andere items uit de collecties." Daarnaast staat kwaliteit voorop en vindt Claudia het belangrijk dat iedereen de sieraden kan dragen. Daarom zijn de sieraden gemaakt van roestvrijstaal. "Dat is super sterk materiaal wat minstens een paar jaar mooi van kleur blijft". 

 

Wil je op de hoogte blijven van ons avontuur? Volg ons op Instagram!