• ACHTERAF BETALEN MET KLARNA
  • BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN VERZONDEN
  • LAGE VERZENDKOSTEN VANAF €3.99
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50

Retourneren

 

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling of voldoet deze niet aan je verwachtingen? Jammer, maar dat kan gebeuren!  Retour aanmelden van je bestelling kan tot 14 dagen na ontvangst. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om het retour te sturen. Producten kunnen geretourneerd worden mits het in originele verpakking is behouden. Oorbellen en earcuffs kunnen niet geretourneerd worden in verband met de hygiëne. De kosten voor de retourzending zijn voor de klant.

 

Stuur ons een mail (info@bijouxmc.nl) met je naam, ordernummer, het item en gelieve de reden van retourneren. Op deze manier weten we dat we een retour van je kunnen verwachten en kunnen wij deze verwerken. Een retour die niet is aangemeld kunnen wij helaas niet verwerken Wanneer wij het geretourneerde product ontvangen en goedgekeurd hebben, ongedragen en zonder beschadigingen, zullen wij het bedrag binnen 14 werkdagen op je rekening terugstorten. Vergeet niet je naam mee retour te sturen, zodat we weten van wie het pakketje is.

 

Let op: Sale items kunnen niet geretourneerd worden. Voor items die met een kortingscode zijn gekocht geven wij geen geld terug, maar een tegoedbon. 

 

Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren.

★ De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden. 

★ Het item dient compleet en in originele staat te zijn.

★ Het item mag niet gedragen of beschadigd zijn.

★ Oorbellen mogen vanwege de hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.

★ Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourproducten die zoekraken.

 

Gratis item: heb je een gratis item ontvangen bij je bestelling en retourneer je de gehele bestelling? Dan die je het gratis item ook mee retour te sturen. Retourneer je een deel van je bestelling en kom je daarmee onder het bedrag waarbij je het gratis item hebt ontvangen? Dan dien je ook het gratis item te retourneren.

 

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd het track & trace bonnetje totdat je retourzending verwerkt is!