Welke kleur sieraden past het beste bij mij? Goud of zilver?

Welke kleur sieraden past het beste bij mij? Goud of zilver?

 Vraag jij je wel eens af welke kleur sieraden het beste bij je past? Of heb je altijd dezelfde kleur gedragen en ben je benieuwd of het andere ook bij je zal staan? Wij helpen je met het kiezen van de juiste kleur doormiddel van een aantal tips en een test! Kom je er daarna nog steeds niet uit? Geen probleem, tegenwoordig is het helemaal hot om goud en zilver te combineren ;)

 

4 tips voor het bepalen van de kleur van je sieraden

Met de onderstaande tips kom je te weten welke kleur het beste bij je past. Maar vergeet niet; het allerbelangrijkste is dat jij je prettig voelt bij de kleur die je draagt. Alleen dan kan je ervoor zorgen dat je gaat stralen!

Tip 1. Kijk naar de tint van je huid

De ondertoon van je huidskleur zegt veel over welke kleur je beter zal staan. Verbrand je snel na een dagje strand en krijg je niet snel een bruine kleur? Dan heeft je huid een koele ondertoon. Kom je wel lekker gebruind thuis met een mooie glow, dan ben je een warme ondertoon. 

Tip 2. De kleur van je ogen en je haar 

 Ook de kleur van je ogen en haar zegt veel over welke kleur het beste bij je past. Ben je een blondie en heb je blauwe of groene ogen? Dan zal zilver je waarschijnlijk prachtig staan. Heb je prachtige donkere lokken en mooie donkere ogen? Dan zal goud waarschijnlijk het mooiste bij je staan.

Tip 3. Bekijk je aderen

Wat? Je aderen! Je zult vast denken, waarom mijn aderen? De kleur van je aderen zegt veel over welke kleur je beter zal staan. Bekijk je aderen op je pols of elleboog eens van dichtbij Zijn je aderen vooral blauw? Dat betekent dat je huid een koele ondertoon heeft. Je zult waarschijnlijk snel verbranden in de zon na een dagje strand. Bij een koele ondertoon staan zilveren sieraden vaak mooier. Zijn je aderen vooral groen? Dan heeft je huid een warme ondertoon. Goud staat vaak heel mooi bij een licht gebruinde en warme huid. 

Tip 4. Duik eens in je kledingkast!

Natuurlijk wil je graag dat je sieraden perfect passen bij de kleding die je draagt. Daarom is het goed om ook hier eens naar te kijken. Hangt er in jouw kast veel kleding met warme tonen als okergeel, donkerrood, olijfgroen en roestbruin? Dan passen gouden sieraden het beste bij jou en je outfit. Heb je meer kleding met de kleuren paars, roze, blauw en grijs in je kast hangen? Ga dan voor zilver! 

De betekenis van de kleuren

Heb je besloten; ben je team goud of zilver? Dan is het nu tijd om te kijken of de beschrijving van de kleur past bij jouw persoonlijkheid!

Team zilver

Is zilver jouw kleur om te dragen? Dan heeft je huid dus een koele ondertoon en ben je ook wel een beetje een koel type. Je bent graag op jezelf gesteld en geen haantje de voorste. Je houdt van minimalistisch en simpel, maar het combineren van items wordt jij wel heel blij van. 

Team goud

Is goud jouw kleur om te dragen? Dan heeft je huid dus een warme ondertoon en ben je waarschijnlijk een meer uitgesproken type. Je houdt ervan om opvallende items te dragen en laat je niet snel uit het veld slaan. The more the better!

 

 

 

En? Weet je welke kleur het beste bij jou past? Dan is het nu tijd om de sieraden in de juiste kleur aan te schaffen! Bekijk hier onze sieraden en kies jouw favoriete kleur.

 

Terug naar blog