Moederdag dag cadeau kopen? De leukste cadeau ideeën vind je hier!

Op 14 mei is het weer zover; Moederdag. De perfecte gelegenheid om de belangrijke vrouwen in ons leven in het zonnetje te zetten. Uiteraard kan je dat doen door een lekker ontbijtje te maken, een gedichtje te schrijven of dat ene lekkere geurtje. Maar wil je dit jaar nou een speciaal cadeau aan je moeder geven? En vind je het lastig om een passend cadeau te kiezen? Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte cadeau voor jouw moeder!

 

Moederdag cadeau ideeën die je moeder gegarandeerd leuk vind

Steeds vaker willen we cadeaus geven die langer mee gaan of een blijvende herinnering zijn. Laat je inspireren door onderstaande cadeau ideeën en bedenk goed welk cadeau het meest passend is voor jouw moeder!


Bloemen: een klassiek cadeau voor Moederdag zijn natuurlijk bloemen. Maar vind jij het ook zo zonde dat je moeder hier vaak maar een week plezier van heeft? Ga dan voor een duurzame bos bloemen zoals droogbloemen of zijde bloemen. Deze bloemen gaan vaak maanden of zelfs jaren mee, waardoor ze dagelijks een lach op je moeders gezicht toveren. Vergeet niet om er een persoonlijke boodschap bij te voegen met bijvoorbeeld een kaartje met een lieve tekst. 


Dagje uit: geef je moeder een pauze van het dagelijkse leven en verwen haar met een dagje uit. Neem haar mee voor een heerlijke spa-dag, een lekkere high-tea, of gezellig een dagje uitwaaien aan het strand. Creëer herinneringen die ze voor altijd kan koesteren. Tip: neem een polaroid camera mee en maak een aantal kiekjes die je later in een fotoboek als extra cadeau geeft. 

 

Sieraden: een tijdloos en elegant geschenk is natuurlijk een sieraad. Het is een persoonlijk cadeau en zo laat je zien dat je echt zorgvuldig hebt nagedacht over het juiste cadeau. Wil je helemaal all-in gaan? Kies dan voor een sieraad wat jullie beide kunnen dragen, een moeder-dochter sieraad. Op deze manier zijn jullie voor eeuwig aan elkaar verbonden. 

Onthoud dat een geschenk niet duur hoeft te zijn, het gaat erom dat je laat zien hoeveel je om haar geeft en haar waardeert. Met veel aandacht en een beetje creativiteit kun je het perfecte Moederdag cadeau vinden.

 

Sieraden als moederdag cadeau geven



In tegenstelling tot bloemen of chocolade, zijn sieraden natuurlijk tijdloos. Door een sieraad te geven, geef je niet alleen een cadeau maar ook een blijvend aandenken. In deze blog delen we onze top 3 sieraden waarmee jij je moeder blij kan maken!

Kettingen: een ketting is een elegant sieraad. Bij Bijoux MC hebben we kettingen in verschillende soorten en maten, van klassieke tot moderne designs en van eenvoudige tot opvallende hangers. Er is dus altijd wel een ketting die past bij haar persoonlijke stijl en smaak.

Armbanden: armbanden zijn een geweldig cadeau om te geven, ze zijn namelijk met alles te combineren. Bij Bijoux MC hebben we een groot aanbod aan superleuke armbanden, van dunne elegante armbanden tot robuuste schakelarmbanden. Het leukste is natuurlijk om samen hetzelfde armbandje te dragen. Hiervoor is ons "Crystal Heart" armbandje perfect. Je shopt hem namelijk ook als set met korting. Win win!

Ringen: ringen zijn ook altijd goed om te geven. Afhankelijk van haar stijl kun je kiezen voor een eenvoudige ring of juist een geweldige statement ring. Bij Bijoux MC kun je kiezen uit talloze stijlen en ontwerpen, er is dus altijd een perfecte ring voor jouw moeder. Meet van te voren wel even goed de ringmaat van je moeder op. Pak stiekem een oude ring van haar en lees in deze blog hoe je de juiste maat kan opmeten. 


Vergeet ook niet om in de opmerkingen te laten weten dat het om een Moederdag cadeautje gaat, dan pakken wij het met liefde voor je in. Zo is jouw speciale cadeau klaar om te geven.

Terug naar blog

Featured collection