Sieradentrends 2023

Sieraden maken iedere look helemaal af. Ze geven de finishing touch en zorgen ervoor dat jij je outfit naar een hoger niveau tilt. Vraag jij je wel eens af welke sieraden op dit moment helemaal hot en trending zijn? Of welke sieraden het beste passen bij de kleding trends van dit moment? 

 

Pareltrend

Parels zijn helemaal terug en populairder dan ooit. En wij snappen wel waarom. Parels geven een romantische touch aan je look, zijn heel makkelijk te combineren en vallen lekker op. In onze nieuwe collectie vind je een aantal items met parels, zoals een armbandje met parels, fijne oorbellen met parels, een schakelketting met grote parels en een prachtige vintage look ring met parels.  

Gekleurde sieraden 

Nu we weer richting het voorjaar en de zomer gaan zijn de sieraden met een gekleurd accent niet meer weg te denken. Sieraden met kleur vrolijken je outfit direct op en zorgen voor een instant zomer gevoel. In onze Spring Summer '23 collectie vind je dan ook meerdere items met een gekleurd accent. Denk aan oorbellen met roze steentjes, armbanden met gekleurde kralen en een ring met een groene steen. 

Statement sieraden

The bigger the better. Statement sieraden maakten vorig jaar al een comeback, maar zijn in 2023 een absolute musthave. Met name statement in verschillende kleuren en vormen oorbellen zijn mega populair. Maar ook grote kettingen en armbanden zijn een absolute trend. 

Queen of hearts

Vorig jaar waren sieraden met vlinders hot en trending, maar die hebben dit jaar plaats gemaakt voor hartjes. Op de catwalk van Moschino stond de liefde al centraal en dat deed onze harten sneller doen kloppen. Daarom hebben ook wij een aantal sieraden met hartjes toegevoegd aan de collectie. Voor welke ga jij?

Silver baby

Hoewel goud nogsteeds super populairs, maakt zilver langzaam maar zeker een comeback. Een nieuwe trend in 2023 zijn de punk inspired sieraden, deze zijn zilver van kleur en echte erecatchers. Denk hierbij aan chokers, schakelkettingen, stoere oorbellen, en armbanden met studs en spikes. 

 

Trendsieraden voor 2023 shop je bij Bijoux MC

Ben je opzoek naar on trend sieraden? Dan ben je bij Bijoux MC aan het juiste aders. In onze nieuwste spring summer '23 collectie hebben we alle voorgenoemde trends verwerkt. Zo hebben we super leuke armbandjes met gekleurde kralen, super toffe statement oorbellen, een prachtige ketting met parels en hele fijne armbandjes met hartjes. Welke trend ga jij dragen dit voorjaar?

Terug naar blog